Toiduuudised

Kibe, mõru, magus või terav - milline kokteil meeldib sulle? 

Toidutare, 29. aprill 2019, 08:02
KokteilFoto: PantherMedia/Scanpix
15.-20. maini toimub Tallinn Cocktail Week, mille eesmärgiks on tutvustada ja tähistada erakordseid maitseid, maailmatasemel baarmene ning Eesti tärkavat kokteilibaaride kultuuri.


Juba teist korda toimuv kokteilinädal pakub head võimalust tutvuda pealinna melu ja stiilsete lokaalidega, mis oskavad hinnata peent kokteilikunsti ning osavalt valmistatud jookide saladusi, on kirjas meediale saadetud teates. 


Tallinn Cocktail Week’il osalevates baarides ja restodes valmivad erilised joogimenüüd, kus oma koht on nii legendaarsetel maitsetel kui ka trendikatel kooslustel – magusatel õrritajatel ja hapudel üllatajatel, teravatel elamustel ning kihisevatel klassikutel.

Teiste seas ootavad külla sellised pealinna popid baarid ja restod nagu Frank, Noa, Tuljak, Pegasus, Junimperium, Urban, Suveterrass, Horisont, Clayhills Gastropub, Odeon, Whisper Sisters, Amarillo, Tabac, Kärbes, Kalevi Jahtklubi, Sessel, Deja VU, Mon Repos, Kivi Paber Käärid, Linnutee, Manna La Roosa, Shvips, Studio ning Butterfly Lounge. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee