Müslikorvikesed Kreeka jogurti ja puuviljadega
Koostisosad
MÜSLIKORVIKESED
0.5 dl Vedel mesi
0.5 dl Kookosõli
1 tl Jahvatatud kaneel
1 tl Vanillsuhkur
Näpuotsaga soola
7 dl Müsli
1 spl Kookoshelbed
2 tl Chia seemned
Või või õli vormide määrimiseks
TÄIDIS
2 dl Kreeka jogurt
2 tk Kiivi
100 g Maasikad
Soovi korral vedel mesi
Valmistamine
8-10 tk
1. Kuumuta ahi 150 kraadi. Määri 8 minitartaletivormi või või õliga. Sega mesi, vedeldatud kookosõli, kaneel, vanillisuhkur ja sool.
2. Peenesta müsli kombainis või nt kohviveskis. Müslit ei pea jahvatama päris peeneks pudiks, tükid võivad sisse jääda. Sega eraldi kausis müsli, kookoshelbed ja chia seemned. Lisa meesegu, sega hästi läbi ja jäta 15 minutiks seisma. Suru vormide põhja ja äärtesse.
3. Küpseta 20-25 minutit kuni korvikesed on pruunistunud ja krõbedad. Võta ahjust ja lase jahtuda. Vahetult enne serveerimist tõsta sisse jogurt ja pane peale puuviljad. Kuivas ja õhukindlas nõus hoituna säilivad korvikesed krõbedana kuni 1 nädal.
Kommentaarid (0)