Toiduuudised

PUUST ETTE JA PUNASEKS: kaua püsib värske kala söömiskõlbulik?

Toidutare, 28. märts 2019, 13:18

3 KOMMENTAARI

k
küsimus/ 28. märts 2019, 18:41
kas see ohtlik bakter on mingi sisseveetud produkt, või on tegemist laguneva kala loomuliku protsessiga? Enamik Nõuk aja inimesi oleks kõik ammu kalasurma surnud, kes kalapoest kala ostsid?
e
Enno Puidet/ 28. märts 2019, 18:04
Oi "lumehelbekesed", mina söön külmkapist kõik ära, ka selle , mis on "roheline", peaasi, et ta juba ise ringi ei rooma :). Kalaga on ohtlikum, Uulus Kurgifestilt sain lätlastelt kala, mis tekitas sellise mürgituse, et öösel oleks tahtnud pigem surnud olla! Elasin üle! Õige eesti mees sööb kihvti ja kiriku küünlaid, kõike peale tulise raua ja sooja sita! / ütlemine eesti kirjanduse klassikult/ . Aga tänapäeva noored "helbekesed" peavad olema ettevaatlikud, ja mida ettevaatlikumad on , seda nõrgemaks nad jäävad, ja nende lapsed ka!
k
Kalanaut/ 28. märts 2019, 16:57
Olen ka selverist sellist fileed saanud ,et soolasin ära ja viskasin järgmine päev minema.Ja see on juhtunud korduvalt

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee