Toiduuudised

TULEB PÄHE ÕPPIDA: kaua püsib värske kala söömiskõlbulik? (9)

LISA KOMMENTAAR

Csass28. aprill 2019, 14:52
Läbi see hobikalamehe eluke siis. Särg ju konksu ostast võttes limane ja ega teiste kaladega on ka suht keeruline ikka 2 tunniga koju jõuda. Ilmselgelt peaksin ammu surnud olema...
AJ28. aprill 2019, 09:36
Kui tahate ise soolafileed vms. teha, ostke terve kala ja fileeriga ise. Tervel kalal näeb vanust, fileel poe külmletis mitte.
aga27. aprill 2019, 11:24
kui värsked on need aastaid tagasi püütud ja külmutatud ning suuremates kauplusekettides "sooduskampaania" ajal müüdavad korduvalt ülessulatatud "jahutatud värsked lõhed"? Neil on silmad aukus ja liha kukub luude ümbert ise ära, haisust rääkimata, aga ikka müüakse värske kala pähe!
nõukaajal27. aprill 2019, 09:32
oli kord majas ja igasugust jama ei müüdud
Just 27. september 2019, 17:06
Täpselt, midagi ei müüdud!
ajunaut27. aprill 2019, 09:31
aga ikka sihikindlalt ostad Selverist?
küsimus28. märts 2019, 18:41
kas see ohtlik bakter on mingi sisseveetud produkt, või on tegemist laguneva kala loomuliku protsessiga? Enamik Nõuk aja inimesi oleks kõik ammu kalasurma surnud, kes kalapoest kala ostsid?
Enno Puidet28. märts 2019, 18:04
Oi "lumehelbekesed", mina söön külmkapist kõik ära, ka selle , mis on "roheline", peaasi, et ta juba ise ringi ei rooma :). Kalaga on ohtlikum, Uulus Kurgifestilt sain lätlastelt kala, mis tekitas sellise mürgituse, et öösel oleks tahtnud pigem surnud olla! Elasin üle! Õige eesti mees sööb kihvti ja kiriku küünlaid, kõike peale tulise raua ja sooja sita! / ütlemine eesti kirjanduse klassikult/ . Aga tänapäeva noored "helbekesed" peavad olema ettevaatlikud, ja mida ettevaatlikumad on , seda nõrgemaks nad jäävad, ja nende lapsed ka!
Kalanaut28. märts 2019, 16:57
Olen ka selverist sellist fileed saanud ,et soolasin ära ja viskasin järgmine päev minema.Ja see on juhtunud korduvalt