Läbi see hobikalamehe eluke siis. Särg ju konksu ostast võttes limane ja ega teiste kaladega on ka suht keeruline ikka 2 tunniga koju jõuda. Ilmselgelt peaksin ammu surnud olema...
kui värsked on need aastaid tagasi püütud ja külmutatud ning suuremates kauplusekettides "sooduskampaania" ajal müüdavad korduvalt ülessulatatud "jahutatud värsked lõhed"?
Neil on silmad aukus ja liha kukub luude ümbert ise ära, haisust rääkimata, aga ikka müüakse värske kala pähe!
kas see ohtlik bakter on mingi sisseveetud produkt, või on tegemist laguneva kala loomuliku protsessiga? Enamik Nõuk aja inimesi oleks kõik ammu kalasurma surnud, kes kalapoest kala ostsid?
Oi "lumehelbekesed", mina söön külmkapist kõik ära, ka selle , mis on "roheline", peaasi, et ta juba ise ringi ei rooma :). Kalaga on ohtlikum, Uulus Kurgifestilt sain lätlastelt kala, mis tekitas sellise mürgituse, et öösel oleks tahtnud pigem surnud olla! Elasin üle! Õige eesti mees sööb kihvti ja kiriku küünlaid, kõike peale tulise raua ja sooja sita! / ütlemine eesti kirjanduse klassikult/ . Aga tänapäeva noored "helbekesed" peavad olema ettevaatlikud, ja mida ettevaatlikumad on , seda nõrgemaks nad jäävad, ja nende lapsed ka!
KOMMENTAARID (9)