Väherasvased toidud

Tai kalakotletid 

Lia Virkus, 19. veebruar 2018, 06:11
 Jaan Heinmaa
Pane värsket ürti nii kotletikeste sisse kui ka serveerides ohtralt peale koos värske laimiga. Kalakooke saab teha nii värskest kui ka külmutatud kalast.

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Tursk, haug, tilaapia või mõni muu valge kala
1 spl Kalakaste
1 spl Punane karripasta
3 spl Hakitud koriander
2 spl Hakitud värske petersell
Õli praadimiseks
SERVEERIMISEKS
Magusterav tšillikaste
Värske koriander
2 tk Laim

Valmistamine

12 tk

Aseta tükeldatud kala, koriander, kalakaste ja karripasta köögikombaini ning töötle ühtlaseks seguks või haki kõik noaga väga peeneks. Vormi märgade kätega 12 väikest kotletti ja kuumuta pannil õlis mõlemalt poolt pruuniks. Serveeri kuumalt koos laimimahla, hakitud värske koriandri ja magusterava tšillikastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee