Foto: Jaan Heinmaa
Väherasvased toidud
19. veebruar 2018, 06:11

Tai kalakotletid

Pane värsket ürti nii kotletikeste sisse kui ka serveerides ohtralt peale koos värske laimiga. Kalakooke saab teha nii värskest kui ka külmutatud kalast.

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Tursk, haug, tilaapia või mõni muu valge kala
1 spl Kalakaste
1 spl Punane karripasta
3 spl Hakitud koriander
2 spl Hakitud värske petersell
Õli praadimiseks
SERVEERIMISEKS
Magusterav tšillikaste
Värske koriander
2 tk Laim

Valmistamine

12 tk

Aseta tükeldatud kala, koriander, kalakaste ja karripasta köögikombaini ning töötle ühtlaseks seguks või haki kõik noaga väga peeneks. Vormi märgade kätega 12 väikest kotletti ja kuumuta pannil õlis mõlemalt poolt pruuniks. Serveeri kuumalt koos laimimahla, hakitud värske koriandri ja magusterava tšillikastmega.