Vegan toidud

Vürtsine jõhvikajook 

Laura Strandberg, 4. detsember 2017, 06:29
 Laura Strandberg
Tervislik, kiirelt valmiv ja äärmiselt maitsev jook sobib hästi morsi asemel.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
150 g Mesi
1.5 tl Kaneel
50 ml Vesi
200 ml Jõhvikamahl
1 l Gaseeritud vesi
2 peotäit Jõhvikad või pohlad
Meliss või piparmündilehed
150 ml Apelsinimahl

Valmistamine

1. Pane mesi, apelsinimahl, kaneel ja tavaline vesi väiksemasse potti. Kuumuta segu madalal kuumusel, kuni mesi on sulanud ja korralikult segunenud. Jäta jahtuma.

2. Sega jahtunud meejook jõhvikamahla ja mineraalveega.

3. Kaunista jooki kannus või purgis piparmündilehtede ja jõhvikatega!

HEA TEADA!

Tee peo eel mee-apelsinitõmmis juba varem valmis ja hoia kuni serveerimiseni külmas! Nii säästad peopäeval aega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee