Veiseliha retseptid

Vasikapraad seenesibulakattega 

Toidutare, 3. aprill 2017, 03:17
Vasikapraad seenesibulakattegaFoto: Jaan Heinmaa
Väherasvane liha on kevadisel pidulaual igati asjakohane. Seente ja sibulaga röstitud vasikaliha tuleb maitsekas ja mahlane.

Koostisosad
1 kg Pehme vasikaliha
1 tk Küüslauguküüs
Sool
Must pipar
50 g Või
1 tk Sibul
200 g Šampinjonid
0.5 spl Nisujahu
1 dl Valge vein
Tüümian

Valmistamine

1. Koori küüslauguküüs ja lõika pikuti pooleks. Hõõru liha igast küljest küüslauguküünega kokku, maitsesta soola ja pipraga.

2. Pruunista liha pannil võis igast küljest ja tõsta ahjuvormi. Lõika sibulad ja seened viiludeks. Pruunista pannil sibul, lisa jahu ja kuumuta läbi.

3. Lisa vein, seened ja tüümian. Maitsesta ja tõsta lihale. Küpseta liha 175kraadises ahjus 1 tund ja 15 minutit.