Kiudainerikkad toidud

Helbepuder sibula, seente ja parmesaniga 

Tuuli Mathisen, 19. detsember 2016, 05:46
Helbepuder sibula, seente ja parmesanigaFoto: Tuuli Mathisen
Hommikupuder on üsna argine ja tavaline toit, kuid kindlasti tekitab parajalt elevust kaerahelbepuder, mis on serveeritud seente, sibula, juustu ja oliiviõliga. Kui esmalt ehk isegi kukalt kratsima panev kooslus tundub veidi harjumatu, siis tasub kindlasti proovida. Võib juhtuda, et pärast selle pudru proovimist nihkub tavapärane moosiga puder putrude pjedestaalil kindlalt allapoole.

Koostisosad
1 tk Hakitud sibul
1 peotäis Väiksemad šampinjonid, vajadusel tükeldatuna
3 dl Keedetud Veski Mati ÖKO täisterakaerahelbed rukkikliiga
Riivitud parmesan
Oliiviõli
Soolahalebad

Valmistamine

Hauta sibulat õlis keskmisel kuumusel mõni minut, lisa siis seened ja prae ka need parajalt küpseks. Sega juurde keedetud helbed ning sega kuumutades läbi. Järgmisena lisa parmesan ning sega pudru sisse. Lase juustul sulada. Maitsesta soola ja pipraga, nirista serveerides peale oliiviõli ja lisa parmesanilaaste.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee