Vürtsine sabayon ehk kuum dessertkaste
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
5 tk Munakollane
50 g Suhkur
1.5 dl Õunamahl
3 sl Sidrunimahl
Sidrunikoor (riivitud)
1 pulk Kaneelikoor
Sool
Valmistamine
1. Vahusta munakollased suhkruga heledaks vahuks. Kuumuta maitseaineid koos mahladega keemiseni, eemalda tulelt ning lase 15 minutit maitsestuda. Nõruta.
2. Aseta munavahuga kauss keeva veega poti kohale, lisa kuum mahl ning vahusta vispliga, kuni saad ühtlase tiheda kreemi.
SOOVITUS
Jahuta kreem, seda aeg-ajalt vahustades. Lisa külmale kastmele vahustatud koor, sega ettevaatlikult läbi ning kasuta näiteks puuviljasalatite serveerimiseks.
VAATA KA SEDA RETSEPTI!
Üleküpsetatud sabayon'i õunad
Kommentaarid (0)