Kiudainerikkad toidud

Peedisalat õunte ja mandlitega 

Lia Virkus, 26. november 2013, 10:17
Peedisalat õunte ja mandlitega Rakvere LK
Peedisalatit serveeri koos verivorstiga koore ja röstsibulaga seasooles.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Keedetud peet
1.5 dl Mandlid
2 tk Hapu õun
5 lehte Rooma salat
VINEGRETT
0.5 dl Oliiviõli (külmpressitud)
2 sl Veiniäädikas
1 tl Kuivatatud tüümian
Sool
Must pipar
1 tl Suhkur

Valmistamine

1. Kõige maitsvam saab salat omakeedetud peetidega. Tükelda peedid ja õunad kuubikuteks, haki röstitud mandlid ja sega kõik omavahel.

2. Sega kokku kastmeained ja lisa peedi-õunakuubikutele, lase 15–20 minutit maitsestuda. Vahetult enne serveerimist lisa salatisse tükkideks rebitud salatilehed ja sega kergelt läbi. Paku kuumade verivorstide kõrvale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee