Verivorst mustikatega lambasooles ja mustika-virsikusalsa väikese tšilligaFoto: Rakvere LK
Lia Virkus 26. november 2013 09:05
Verivorst mustikatega lambasooles maitseb hõrgult koos mahlaselt tulise salsa'ga.  

Kogus: neljale

Koostisosad
2 dl Kultuurmustikad (värsked või külmutatud)
200 g Virsik
0.25 tk Tšilli
5 oksa Münt
1 sl Oliiviõli (külmpressi)
2 sl Demerara suhkur (kui kasutad külmutatud marju)

Valmistamine

1. Tükelda virsikud kuubikuteks, haki tšilli (eemalda enne seemned, need on kõige teravamad) ja münt, lisa mustikad ja sega kõik kokku. Kui kasutad külmutatud mustikaid, ära neid sulata, vaid sega lihtsalt enne suhkruga.

2. Lase salatil 5–10 minutit maitsestuda ja paku siis kohe krõbedate verivorstide kõrvale.