KibuvitsaletšoFoto: Siim Vahur
Kiudainerikkad toidud
2. oktoober 2013, 09:04

Kibuvitsaletšo

Moosist letšoks.

Koostisosad
3 dl Kibuvitsamoos
8 tk Kibuvitsatõrsikud (puhastatud)
3 tk Tomat (suur)
2 tk Sibul
1 tk Paprika
Ürdid (kuivatatud)
Sool
Must pipar
Koriander (jahvatatud)
Vesi (vajadusel)

Valmistamine

1. Puhasta köögiviljad, lõika sektoriteks, õhukesteks ribadeks ning tükkideks. Puhasta juurde mõned värsked tõrsikupoolikud. Vala kõik ained potti, lisa kibuvitsamoos, kuivatatud ürdid ja tõrsikud ning lase madalal kuumusel keema tõusta. Vajadusel vala vett juurde.

2. Jahvata maitse järgi lisaks soola, pipart ja koriandrit. Keeda seni, kuni kõik köögiviljad on pehmed. Villi purkidesse ja korralda viktoriin – mis on letšos peituv salavili?

Kibuvitsamoos