See supp on tõeline kergendus lõõskava suvepäikese käes rammestunud puhkajale! Jahe ja värskendav ning parajalt vürtsikas. Kui pole aega ja kannatust supi jahtumist tunni jagu oodata, tõsta see 10‒15 minutiks sügavkülma. Ja et nälg varsti pärast supi söömist taas kallale ei kipuks, siis paku kõrvale sinki ja sepikut.
Kogus: kolmele
Valmistusaeg: üle 60 min
10 minutit + 1 tund külmkapis (või 15 minutit sügavkülmas)
Koostisosad
1 kg Melon
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1 spl Valge palsamiäädikas
1 sõrmeotsatäis Tšillipulber
0.5 tl Sool
0.5 tl Suhkur
0.25 tl Jahvatatud must pipar
3 spl Oliiviõli
Valmistamine
1. Puhasta melon, lõika viljaliha kuubikuteks ja töötle blenderis siledaks seguks. Maitsesta sidrunimahla, valge palsamiäädika, tšillipulbri, soola, suhkru ja pipraga ning sega hulka oliiviõli.
2. Tõsta tunnikeseks külmkappi jahtuma. Naudi jahutatud suppi röstitud sepiku- ja suitsusingiviiluga.
Kommentaarid (0)