Kaneeline porgandi-kõrvitsapüreesuppFoto: Seljamaa Fotostuudio
Inga Paenurm 7. detsember 2015 05:41

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Kõrvits
200 g Taluvõi
Vesi
1 tl Puljongipasta
200 ml Rõõsk koor 35%
0.5 tl Kaneel
Sool
4 tk Kaunistamiseks kaneelipulgad
400 g Porgand

Valmistamine

1. Koori porgand ja kõrvits ning lõika kuubikuteks.

2. Sulata poti põhjas või, lisa porgandi- ja kõrvitsakuubikud. Prae õrnalt ja vala juurde nii palju vett, et köögiviljad oleksid kaetud. Lisa puljongipasta ja keeda köögiviljad tasasel tulel pehmeks.

3. Pane supi sisse 35% koor ja püreesta kõik blenderis hästi peeneks. Valmis püreesupp maitsesta soola ja kaneeliga. Serveerides kaunista kaneelipulgaga.