Kiudainerikkad toidud

Ahjuõunad mandlite ja iirisekattega 

Katrin Press, 12. jaanuar 2015, 04:47
Ahjuõunad mandliiirisekattega Katrin Press

Koostisosad
6 tk Õun
50 g Mandlilaastud
50 g Mage või
2 dl Fariinsuhkur
1 spl Kartulitärklis
2 dl Rõõsk koor 35%

Valmistamine

1. Pese, soovi korral koori ja poolitaõunad, eemalda südamik. Laota õunapoolikud võitatud ahjuvormi, lõikepind

allpool.

2. Sega potis mandlilaastud, mage või, fariinsuhkrut, kartulitärklis, rõõska koort, kuumuta keemiseni ning vala õuntele.

3. Küpseta 200-kraadise ahju keskosas umbes 20 minutit, kuni õunad on pehmed.

4. Lase enne serveerimist veidi jahtuda, kõrvale paku pehmet vanillijäätist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee