Linnuliha retseptid

Praetud riis kanaga 

Lia Virkus, 15. september 2014, 02:51
Praetud riis kanaga Jaan Heinmaa
Lihtne kanaga panniroog sobib hästi argiõhtusse. Roog valmib kiirelt – kõigest veerand tunniga, kui oled riisi eelmisel õhtul valmis keetnud.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
8 dl Keedetud riis (keetmata riis 2,5dl)
2 tk Kanafilee
1 tk Porru
2 tk Porgand
2 tk Muna
2 tl Broilerimaitseaine
1 tl Karri
Õli (praadimiseks)
1 tk Sidrun (soovi korral)

Valmistamine

1. Tükelda kana.

2. Lõika pestud porru pikuti pooleks ja seejärel ribadeks. Tee sama kooritud porganditega.

3. Kuumuta pannil õli ning pruunista seal kana, maitsesta broilerimaitseaine ja karriga. Tõsta kõrvale ootele.

4. Kuumuta pannil taas pisut õli, pruunista porru- ja porgandiribad. Lisa neile keedetud riis, kana ja viimaks kahvliga kausis lahti klopitud

munad.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee