Ahjuvorm köögiviljadega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
4 sl Oliiviõli
100 g Porru
5 tk Küüslauguküüs
1 dl Valge vein
3 tk Tomat (suur)
1 tk Suvikõrvits (suurem)
1 tk Baklažaan (suurem)
0.75 dl Riivitud parmesan
Värske majoraan
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Kuumuta pannil 2 sl õli. Lisa õhukesed porru- ja küüslauguviilud, näpuotsaga soola ja pipart ning kuumuta läbi.
2. Lisa vein ja keeda 1 minut, samal ajal segades.
3. Tõsta porru ja küüslauk ahjuvormi. Viiluta tomatid, suvikõrvits ja baklažaan 0,5 mm paksusteks viiludeks, lao vaheldumisi vormi. Raputa peale veel soola-pipart ja nirista õli.
4. Küpseta 210-kraadises ahjus 1 tund. Riputa peale riivitud juustu ja hakitud majoraani. Küpseta veel 15 min.
Kommentaarid (0)