Grillitud ananass rummisiirupiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
10 min + üle öö marinaadis + 8–10 min grillil
Koostisosad
1 tk Ananass
SIIRUP
2 dl Vesi
1 dl Hele rumm
1.5 dl Pruun suhkur
3 cm jupp Ingver
1 tk Sidrunheinavars
1 tk Sidrun
1 tk Laim
1 kaun Tšilli
Valmistamine
1. Viiluta sidrunheinavars ja haki tšilli. Riivi tsitruselistelt koor ja pigista välja mahl. Pane kõik siirupi ained kastrulisse ja kuumuta keemiseni, sega, kuni suhkur ära lahustub. Tõsta pliidilt, jahuta ja kurna.
2. Lõika ananassilt koor ära ja lõika vili pikuti sektoriteks. Pane sektorid siirupisse ja hoia neid seal üle öö.
3. Torka ananassisektorid varraste otsa ja grilli 8–10 min, aeg-ajalt pöörates ja marinaadiga pintseldades.
Kommentaarid (0)