Kiudainerikkad toidud

Lehttainast pirukad pirni ja kitsejuustuga 

Lia Virkus, 21. aprill 2014, 02:34
Lehttainast pirukad pirni ja kitsejuustuga Jaan Heinmaa
Lehttainast kiired suupistepirukad maitsevad ahjusoojana imehead klaasi valge veini kõrvale. Valmivad väga lihtsalt. Tõsta lehttainaplaadid eelmisel õhtul külmkappi aeglaselt sulama, nii jäävad pirukad küpsedes mõnusalt õhulised.

Kogus: kaheteistkümnele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 plaati Lehttainas (külmutatud)
200 g Kitsejuust
2 tk Pirn (väike)
3 sl Vedel mesi
Tüümian

Valmistamine

1. Pane ahi 225 kraadi juurde sooja.

2. Lõika lehttainaplaadid kolmeks ja vajuta võiga määritud muffinipanni pesadesse.

3. Jaga ka kitsejuust 12 osaks, pane tükike igasse muffinivormi.

4. Lõika pirnid 12 sektoriks, tõsta samuti muffinipanni pesasse ja nirista peale vedelat mett.

5. Küpseta ahjus 225 kraadi juures 8–10 minutit. Võta ahjust ja lase 5–10 minutit vormis jahtuda, kaunista tüümianioksakesega, tõsta vaagnale ja serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee