Kreeka köök

Kreekapärased hakklihapallid 

Angeelika Kang, 19. jaanuar 2009, 00:01
Kreekapärased hakklihapallidFoto: Jaan Heinmaa
Fetajuust ja oliivid annavad lihapallidele meeldivalt soolaka maitse. Kasuta tahkemat sorti fetajuustu, siis ei valgu see liigselt laiali ja säilitab oma esialgse kuju ka küpsetamisel.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g veise- või lambahakkliha
1 tk Muna
100 g fetajuustukuubikud õlis
1 peotäit mustad või Kalamata oliivid
4 küünt Küüslauk
1 tl Pune (kuivatatud)
Sool
Must pipar

Valmistamine

Sega omavahel hakkliha, muna, nõrutatud ja murendatud fetajuust, hakitud oliivid ja küüslauguküüned, pune, sool ja must pipar. Vormi märgade käte vahel pallikesed ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee