Retseptid
30. oktoober 2017, 08:43

November

Külm hiilib vaikselt lähemale ja soojas köögis oldud aeg muutub päeva parimaks osaks. 

Miks mitte kutsuda sõbradki külla – novembri Oma Maitses pakume lahendust, kuidas kahe tunniga katta pidulaud kuuele sõbrale. Maru säristab maksa. Võsult korjame ulukiliha valmistamise mõtteid – hulgaliselt. Laura Kõrvits armastab ... muidugi kõrvitsat – see selgub staarirubriigis.

Oh – ja üliägedaid vorstitegijaid leidsime linna pealt: Matsimoka oma juba tuntud headuses jagab oskusteavet, aga eraldi ooper on veel see, mida teeb tippkokk Peeter Pihel koos oma sõpradega Kalamajas Kotzebue tänaval ühes hoovis.

Pannkookidest paremat pole – aga üllatavat on veel selleski vallas avastada, Ragne Värk teab. Pähklid krõbisevad Tuuli Mathiseni köögis. Martsipaniga meelitab Rita Osa. Kiikame Göteborgi ja R14 restorani, käime läbi kõik nipid-nõksud, tervisemõtted jm head ideed ning punkti paneb ajakirja viimasel leheküljel ikka Eia Uus, kes järeldab, et maailm on aetud mõttetult keeruliseks.

Südamesooja novembrit!

Teie Oma Maitse