Nädala menüü

Nädalamenüü 15.-21. august 

Toidutare, 14. august 2011, 21:00
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Sügise kuldsed toonid on juba kaselehtedesse pugenud, mis annab märku päikest või maa rammu endasse kogunud mahlaste köögiviljade valmimisest. Tomatitest ja baklaažanidest saab nüüd parimat keeta ja seenevalik on ka laienenud. Ühe toidukorra tarvis neid ikka leiab, kuigi suure seenesaagiga sel aastal uhkeldada ei saa. Kui enne kooli kiireid asjatoimetusi vaja ajada, siis vokitud road päästavad päeva, samas värsket toorainet täiega nautida lastes. Selle nädala lõpuks pakun veel ka ühe põneva roa kalast. Lihtsaid küpsetiste retsepte pole ka kunagi liiast ja karusmarjad-sõstrad on ka veel mõne põõsa külge rippuma jäänud. Mis muud kui kooki tegema!

E: Ergutab meeli: Juurviljasupp väikese apelsiniga T: Mahlane august: Peekoni-oa-tomatirisoto K: Valmib nobedalt: Maapähklitega vokiroog veiselihast N: Aiavärske:  Spagetid värskete tomatite, mozzarella ja rukolaga   R: Hirss kapist välja: Kartul baklažaani, spinati ja hirsiga  L : Hommik   Pannisoojad: Sõrnikud seentega ÕhtuMetsa maitse: Kala männiokkakattega Kohev: Tikri-apelsini-mandlikook P: Hommik  Pontsakad: Hapupiima-mustikapannkoogid ÕhtuAlati hea: Moussaka Parajalt krõbe: Sõstra-puruvorm

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee