Kutsume teid taasavastama seda erakordselt suure toiteväärtusega eesti köögi hõrgutist. Pidades silku-räime kullast kallimaks, ütleb vanasõna: parem silk ja leib kõhu sees kui kuldtukat pihu sees.
Kokaraamatust "Rahvuskala räim ja tema rammus sugulane heeringas": „See kulinaarselt ülipaindlik kala laseb endast valmistada nii kuumi kui külmi roogi, marineerida, keeta, hautada, praadida, küpsetada, suitsutada, sobib suppidesse, salatitesse, vormiroogade ja pirukate täidiseks. Eestlastele nii igapäevasest ja lihtsast kalast saab vähese vaevaga tõelise hõrgutise ka pidulauale. 22. veebruaril 2007. aastal nimetati räim ametlikult Eesti rahvuskalaks“.
Koorene räimesupp
Röstitud räimed
Kartuli-
räimesalat
Suitsuräimepannkoogid
Marineeritud räimerullid
Marineeritud praetud räimed
Räimekotletid
Räimebiifsteegid
Paneeri-
tud räimefileed
Hapukoorekattega ahjuräimed
Küpsetatud küüslauguräimed
Räimevorm tomati ja kodujuustuga
Räimed riivleiva täidisega
Kommentaarid (0)