Linnuliha retseptid

Lillkapsa-brokolivorm kalkunihakklihaga 

Pille Enden, 16. august 2018, 08:04
 Jaan Heinmaa
Kerget ahjuvormi võib valmistada ka kana- või  seahakklihaga, aga maitseb hästi ka üldse ilma lihata. 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
25 minutit + 30-35 minutit

Koostisosad
400 g Lillkapsas
400 g Brokoli
300 g Kalkunihakkliha
1 tk Sibul
2 spl Või
Sool
Must pipar
Cayenne pipar
4 tk Suur tomat
2 tk Muna
3 dl Kohvikoo
1 dl Magus tšillikaste
2 dl Riivjuust (nt chedar)

Valmistamine

1. Tükelda lillkapsas ja brokoli õisikuteks, keeda soolakas  vees 5 minutit. Nõruta ja pane kaussi. Kuumuta pannil võis hakitud sibulat paar minutit, siis suurenda kuumust ja  pruunista hakkliha. Maitsesta soola ja pipra ja cayenne`ga. Sega lillkapsa ja brokoliga, sega hulka hakitud tomatid.Tõsta ahjuvormi.

2. Klopi munad lahti, sega koore ja tsillikastmega, maitsesta soola ja pipraga. Vala vormi. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Riputa peale riivjuust ja küpseta veel 10-15 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee