Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
2 spl Õli
2 spl Karripasta
2 tk Kuivatatud kahvrilaimi lehet
500 g Küpsetatud köögiviljade (kartul, porgand, kaalikas, lillkapsas, sibul jms) segu
1 peotäis Värsked spinatilehed
Külmutatud herned
1 purk Kookospiim (400 ml)
LISAKS
2 spl Tai kalakaste
2 spl Laimimahl
Värske koriander
1 tl Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Kuumuta pannil õli ja lisa karripasta. Kogust reguleeri vastavalt sellele, kui teravat karrit soovid. Kuumuta õli ja karripastat koos pidevalt segades nii, et aroomid hakkaksid eralduma, kuid karripasta ei läheks kõrbema. Lisa kahvrilaimilehed (kui neid kasutad) ja umbes pool kookospiimast ning sega, et karripasta ei oleks tükkis, vaid ühtlaselt kreemjas. Lisa ülejäänud kookospiim ja küpsetatud köögiviljad. Maitsesta vähese soola ja musta pipraga.
2. Keeda umbes 10 minutit, kuni köögiviljad on kenasti läbi kuumenenud. Lõpuks lisa peotäis spinatilehti või herneid ja kuumuta läbi. Sega maitseks hulka kalakaste ja laimimahl. Raputa peale rohkelt värsket koriandrit. Serveeri basmatiriisiga.
Kommentaarid (0)