Toiduuudised

PÄEVA NIPP! Mida teha kõvaks läinud leivaga?

Ragne Värk, 23. veebruar 2019 11:55

7 KOMMENTAARI

l
Leib/ 24. veebruar 2019 12:03
Nõuka ajal võis kuivanud leiba hoida ja koguda, ei läinud hallitama. Võis seda kuivanud leiba niisutada ja ahju panna , tuli ahjust kui värske soe leib. Praegusaja leib läheb hallitama ja ei ole võimalik kuivikutena koguda.
k
kass/ 23. veebruar 2019 23:11
k
koer/ 23. veebruar 2019 20:14
Leivakuivikuid näiteks (noh, kõvaks läinud leib seda juba peaaegu ongi). Hea teinekord krõbistada, kui hambaid on. Kui hambaid pole, siis teha leivasuppi. Ja kuivikuid on ka hea mustadeks päevadeks hoida, mine tea, millal tulevad.
t
Tu see oli vanasti/ 23. veebruar 2019 16:00
Eks võtta kilekotist välja ja vaata kuidas saad sellega juba järgmine päev naelad seina taguda.
s
See oli vanasti/ 23. veebruar 2019 15:22
nõuka ajal läksid leivad ja saiad kõvaks. Tänapäeval läheb enne hallitama aga on pehme ikka. Tont seda teab mis keemiat sinna sisse topitakse.
k
Kah mõni probleem/ 23. veebruar 2019 14:57
Mis teha pehmeks läin *Unniga, mis ei taha enam kuidagi kõvaks minna. Selles on küsimus. ;)
l
lase korraks/ 23. veebruar 2019 12:39
piimast läbi. löö lahti muna millele lisa küüslaugu soola. keera mõlemalt poolt munasegus ja praadi ära. kuumalt peale riivjuustu.