Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
LUGEJA KÜSIB: millisest kanaosast saab kõige maitsvama puljongi?
(9)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(9)
värskemad
parimad
vanimad
6. märts 2019, 18:48
supi kanast , eraldi on supikana(lahjem ja vanem loom) , praekana ei sobi ,need on lühikese ajaga üles nuumatud, nende lihast ei saa selget puljongit.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Fileest
23. veebruar 2019, 09:53
saab kõige tervislikuma,maitsev on ka.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
koer
10. veebruar 2019, 12:06
kena kokkaja? Kas see pildil nähtud valgendist läbi käinud ja pärast klouniks värvitud isend? Niikuinii see komm ei ilmu.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Tiit
10. veebruar 2019, 10:45
Milleks peaks hakkama artikli eest maksma, kui pukjongirersepte saab ilma maksmata?
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
koer
10. veebruar 2019, 10:22
Parima kanapuljongi saab kukest.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Totu, kle sülti keedetakse 4-6 tundi. Kanakoibadest maitsva supiga saab tunniga hakkama.
9. veebruar 2019, 22:24
sirje
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Harrastus kokk
9. veebruar 2019, 19:16
Sain lühidalt artiklist teada, et on kena nais kokkaja ja potti on pistetud kanatiivad ning poolkivad. Eks tule katsetada, kas tuleb nendest hea puljong :)
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Toimetaja!
9. veebruar 2019, 17:37
Vt. teist pilti, saad ehk vastuse.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
eriliselt sisukas
9. veebruar 2019, 17:29
artkkel :))))))
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (9)