Toiduuudised

MAAGILINE VEDELIK: kurgipurgi mahla on patt minema visata (10)

LISA KOMMENTAAR

vana jurakas22. september 2022, 09:43
Kuumal suvel ei aidanud miski janu kustutada, vesi ei läind alla, õlu tegi veel rohkem januseks, seega lonksasin värskehapukurgivedelikku. Jumalik!
Vits29. jaanuar 2019, 08:09
Ikka marinaadi, mitte mahla... Sorry
NO NII28. jaanuar 2019, 22:39
Ikka hapkurgi vesi,mitte marineeritud k.ves!!!
viinanina28. jaanuar 2019, 19:15
mina pole sellist pattu eales teinud !
maalt ja oesega28. jaanuar 2019, 17:10
Unustage hapukurgi vedelik. Hapukapsamahl on tunduvalt kasulikum.
juudas28. jaanuar 2019, 15:41
Lapsesuu28. jaanuar 2019, 14:15
Poleks iialgi selle peale tulnud et kurgipurgist saab mahla teha, see ju enamasti klaasist.
M. Närep28. jaanuar 2019, 13:48
mu vanaisa tegi sellega juba liha ahjus, ms bakterid sai järelikult ka ära hautatud nagu hapukapsaski. eriti hea on kopra liha.
no28. jaanuar 2019, 13:21
ei lähe kurgipurgist küll miskit kaduma, kurgid tarvitatakse esimesel päeval ja vedelik teise päeva hommikul...
28. jaanuar 2019, 13:06
Äädikas on äädikas, aga hapendusbaktereid ärge äädikalahusest küll otsige.