Toiduuudised

MAAGILINE VEDELIK: kurgipurgi mahla on patt minema visata (10)

LISA KOMMENTAAR

vana jurakas 22. september 2022 09:43
Kuumal suvel ei aidanud miski janu kustutada, vesi ei läind alla, õlu tegi veel rohkem januseks, seega lonksasin värskehapukurgivedelikku. Jumalik!
Vits 29. jaanuar 2019 08:09
Ikka marinaadi, mitte mahla... Sorry
NO NII 28. jaanuar 2019 22:39
Ikka hapkurgi vesi,mitte marineeritud k.ves!!!
viinanina 28. jaanuar 2019 19:15
mina pole sellist pattu eales teinud !
maalt ja oesega 28. jaanuar 2019 17:10
Unustage hapukurgi vedelik. Hapukapsamahl on tunduvalt kasulikum.
juudas 28. jaanuar 2019 15:41
Lapsesuu 28. jaanuar 2019 14:15
Poleks iialgi selle peale tulnud et kurgipurgist saab mahla teha, see ju enamasti klaasist.
M. Närep 28. jaanuar 2019 13:48
mu vanaisa tegi sellega juba liha ahjus, ms bakterid sai järelikult ka ära hautatud nagu hapukapsaski. eriti hea on kopra liha.

no 28. jaanuar 2019 13:21
ei lähe kurgipurgist küll miskit kaduma, kurgid tarvitatakse esimesel päeval ja vedelik teise päeva hommikul...
28. jaanuar 2019 13:06
Äädikas on äädikas, aga hapendusbaktereid ärge äädikalahusest küll otsige.