Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
MAAGILINE VEDELIK: kurgipurgi mahla on patt minema visata
(10)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(10)
värskemad
parimad
vanimad
vana jurakas
22. september 2022, 09:43
Kuumal suvel ei aidanud miski janu kustutada, vesi ei läind alla, õlu tegi veel rohkem januseks, seega lonksasin värskehapukurgivedelikku. Jumalik!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
6
Vits
29. jaanuar 2019, 08:09
Ikka marinaadi, mitte mahla... Sorry
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
1
6
NO NII
28. jaanuar 2019, 22:39
Ikka hapkurgi vesi,mitte marineeritud k.ves!!!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
9
viinanina
28. jaanuar 2019, 19:15
mina pole sellist pattu eales teinud !
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
7
maalt ja oesega
28. jaanuar 2019, 17:10
Unustage hapukurgi vedelik. Hapukapsamahl on tunduvalt kasulikum.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
2
9
juudas
28. jaanuar 2019, 15:41
,,,Hea pohm´aka rohi
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
6
Lapsesuu
28. jaanuar 2019, 14:15
Poleks iialgi selle peale tulnud et kurgipurgist saab mahla teha, see ju enamasti klaasist.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
1
7
M. Närep
28. jaanuar 2019, 13:48
mu vanaisa tegi sellega juba liha ahjus, ms bakterid sai järelikult ka ära hautatud nagu hapukapsaski. eriti hea on kopra liha.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
4
no
28. jaanuar 2019, 13:21
ei lähe kurgipurgist küll miskit kaduma, kurgid tarvitatakse esimesel päeval ja vedelik teise päeva hommikul...
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
9
28. jaanuar 2019, 13:06
Äädikas on äädikas, aga hapendusbaktereid ärge äädikalahusest küll otsige.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
10
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (10)