Toiduuudised

MAAGILINE VEDELIK: kurgipurgi mahla on patt minema visata

Toidutare, 16. november 2020 15:46

9 KOMMENTAARI

v
Vits/ 29. jaanuar 2019 08:09
Ikka marinaadi, mitte mahla... Sorry
n
NO NII/ 28. jaanuar 2019 22:39
Ikka hapkurgi vesi,mitte marineeritud k.ves!!!
v
viinanina/ 28. jaanuar 2019 19:15
mina pole sellist pattu eales teinud !
m
maalt ja oesega/ 28. jaanuar 2019 17:10
Unustage hapukurgi vedelik. Hapukapsamahl on tunduvalt kasulikum.
j
juudas/ 28. jaanuar 2019 15:41
l
Lapsesuu/ 28. jaanuar 2019 14:15
Poleks iialgi selle peale tulnud et kurgipurgist saab mahla teha, see ju enamasti klaasist.
m
M. Närep/ 28. jaanuar 2019 13:48
mu vanaisa tegi sellega juba liha ahjus, ms bakterid sai järelikult ka ära hautatud nagu hapukapsaski. eriti hea on kopra liha.
n
no/ 28. jaanuar 2019 13:21
ei lähe kurgipurgist küll miskit kaduma, kurgid tarvitatakse esimesel päeval ja vedelik teise päeva hommikul...

ä
28. jaanuar 2019 13:06
Äädikas on äädikas, aga hapendusbaktereid ärge äädikalahusest küll otsige.