Toiduuudised

HOIA RAHA KOKKU! Tööle kaasavõetud toit võib aastas säästa üle 1000 euro! (7)

LISA KOMMENTAAR

15. november 2021, 13:50
Töökaaslased on viimasel ajal ikka täitsa imelikuks muutunud, panevad juba toitudele inimese nimesid. Kujutate ette, näiteks täna sõin ma lõunaks Mati nimelist võileiba...
Stahhanoovlane15. november 2021, 13:24
Esiteks, paljudes asutustes on oma "söökla" või toitlustusteenus, kus praed maksavad 2-3 eurot ja teiseks, tuleb arvestada ka kodust kaasavõetud toidu puhul selle soojendamise võimalustega (mikrolaineahi?), pakendi kaasavedamist, ja kuidas seda süüa - plastkarbist? Siis tuleb see karp veel ka puhtaks pesta.. Ja kui tahad ka klaasi piima ning magustoitu prae kõrvale - kuidas sa piima transpordid? Magustoidu paned eraldi purki? Mugavus ja operatiivsus maksab ka midagi - ja see "üle 1000 euro" kõlab selle kõige taustal ikka väga ülepingutatult. Kui just restoranis lõunat söömas ei käi.
Joosep15. november 2021, 12:55
Igavad, rasvased ja kallid !!! Muahahaaaa ... Tahaks kohe näha neid kodunt kaasa võetud gurmeesid. Minu pinginaaber siin tööl sööb üle päeva võileiba munaga mille kodunt kaasa on võtnud. Ma pole kindel, kas seal võid ongi. Teine tüüp võtab ka "kodunt" lõuna kaasa: see koosneb tavaliselt Maxima grillkoivast ja mingist kahtlasest makaronisalatist firmalt Maxima :D Mina käin 300 meetrit eemal asuvas kohvikus söömas ja kiidan! Iga päev erinevad toidud, tervislik ja mitmekesine salatibaar jne ... Igav on Õhtuleht enda igavate ajupesuartiklitega.
onanist2. jaanuar 2020, 13:05
ise tehtud, hästi tehtud
...2. jaanuar 2020, 12:41
Kes sellist lollust kirjutab? "Vaheldust napib! Siin on aga üks suur viga – kui paljud meist tegelikult soovivad süüa lõunaks sama asja, mida õhtul just sai nauditud?" Nagu päriselt? Kui paremini süüa õppida tegema, siis ei ole mingi probleem lõunaks süüa sama toitu, mis õhtuks! Järgmise päeva õhtul/lõunal on ju uus toit.
70+2. jaanuar 2020, 12:29
hea meelega hoiaks kokku , aga pole ei tööd ega raha, mida kokku hoida.Mis sest 400 €kokku hoida on. Kuna viina aktsiis langes siis nüüdsest joon rohkem on elu kergem.
Naima Näruk2. jaanuar 2020, 11:43
Veel rohkem hoiad kokku , kui võtad tööle kaasa ka omad viinad - õlled.