Toiduuudised
14. august 2018, 10:46

Uus toode: Green Paste köögiviljapastad

Oletame, et sul on külla tulemas inimene, kes on vegan - või on su pereliige selline. Või sa tahad ise veidi kergemalt toituda. Sellisel juhul on Green Paste vegepastad jumalikud - eriti, kui neid veel meelepärasemaks tuunida.

Green Paste valimikus olevad neli maitset: grillitud suvikõrvits karriga, kikerherneste, piparde ja musta köömne segu, päikesekuivavatud tomatid jõhvikatega ning lihtsalt grillitud baklažaan.
Neid passib kenasti lusikaga otse purgist suhu pista või siis saiale-leivale määrida. Aga ka panna köögiviljasalatitele, pastaroogadele ning riisi/kinoa/tatraroogadesse kastmeteks.
Toidutare maitsetestis paistis iseäranis huvitavana silma kikerherneste ja musta köömnetega pasta. Järgmiseks meeldis proovijatele karriga pasta. Üllatuslikult avastasime, et kui teised tooted sobituvad saialaadsete kuklitega, siis tomati-jõhvikatoode sobib suisa väga hästi veidi magusamapoolse musta leivaga.
Osadele testijatele tundus pastade maitse veidi liiga mahe. Ent sel juhul saab hõlpsalt vajaliku koguse pipart ju juurde panna.