Küpsetised

Suvemarja-besee kausikook 

Lia Virkus, 31. juuli 2018, 11:45
 Jaan Heinmaa
NB! kohe serveerimiseks!
Selle koogi suurim väärtus on värsked värvilised suvemarjad- maasikad, mustikad, vaarikad, sõstrad ja krõbisev besee. Ja et see maitsev kausitäis valmib vaid 15 minutiga, lao kreem, marjad ja pudistatud beseed kihiti vaagnale, kaussi ja naudi kohe!

Kogus: üheksale

Koostisosad
2 tk Suur valmis beseepõhi
600 g Kohupiimapasta
3 dl Rõõsk koor 35%
1 dl Suhkur
3 tl Vanillisuhkur
1.5 kg Erinevad marjad (maasikad, vaarikad, mustad sõstrad)

Valmistamine
Pudista pool beseest suure madala kausi või vaagna põhjale. Vahusta koor kohupiima ja suhkrutega, laota pool vahust beseedele. Seejärel kiht marju ja taas kiht pudistatud beseed ja kohupiimakreemi. Kaunista magustoit ülejäänud marjadega. Pudista peale veel mõned beseed ja naudi kohe. Mmmm kui hea!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee