Kerge ja suvine, samas väga toitev ja meelepärane roog kõikidele pereliikmetele. Kasuta kindlasti värsket kapsast, sest nii tuleb hautis kõige maitsvam.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 tk Sibul
350 g Hakkliha
500 g Värske kapsas
250 g Porgand
500 g Kartul
5 dl Puljong
Sool
Must pipar
Valmistamine
Haki sibul ja prae koos hakklihaga enam-vähem valmis. Tõsta pannile peenteks ribadeks lõigatud kapsas ja viilutatud porgand. Sega läbi. Lisa kooritud ja väikesteks tükkideks hakitud kartulid. Vala juurde puljong. Hauta pannil/potis 20–30 minutit, kuni kartul ja porgand on pehmed. Maitsesta lõplikult ja serveeri.
HEA TEADA!
Kui soovid, sega vahetult enne valmimise lõppu juurde u 5 supilusikatäit tomatipastat!
Kommentaarid (0)