Taimetoidu retseptid

Suvine kapsahautis 

Ragne Värk, 4. juuli 2018, 10:45
 Ragne Värk
Kerge ja suvine, samas väga toitev ja meelepärane roog kõikidele pereliikmetele. Kasuta kindlasti värsket kapsast, sest nii tuleb hautis kõige maitsvam.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Sibul
350 g Hakkliha
500 g Värske kapsas
250 g Porgand
500 g Kartul
5 dl Puljong
Sool
Must pipar

Valmistamine
Haki sibul ja prae koos hakklihaga enam-vähem valmis. Tõsta pannile peenteks ribadeks lõigatud kapsas ja viilutatud porgand. Sega läbi. Lisa kooritud ja väikesteks tükkideks hakitud kartulid. Vala juurde puljong. Hauta pannil/potis 20–30 minutit, kuni kartul ja porgand on pehmed. Maitsesta lõplikult ja serveeri.
HEA TEADA!
Kui soovid, sega vahetult enne valmimise lõppu juurde u 5 supilusikatäit tomatipastat!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee