Koostisosad
200 g Rabarber
4 spl Suhkur
2.5 dl Rõõsk koor 35%
0.75 dl Suhkur
6 spl Mascarpone
0.5 dl Valge vein
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl ja riivitud koor
Serveerimiseks mandlilaastud
Valmistamine
1. Tükelda rabarberivarred 2–3 cm juppideks ja pane kastrulisse. Lisa 3–4 sl vett ja 4 sl suhkrut. Kuumuta 3–5 minutit, kuni rabarber pehmeneb veidi.
2. Vahusta koor ja suhkur pehmete tippudega vahuks.
3. Klopi mascarpone hulka vein, enamik riivitud sidrunikoorest ja -mahlast. Sega juurde vahustatud koor.
4. Jaga pokaalide põhja suurem osa rabarberist, jäta osa serveerimiseks. Tõsta peale kreem ja järelejäänud rabarberid koos siirupiga. Serveeri sidrunikoore ja mandlilaastudega.
Kommentaarid (0)