Väherasvased toidud

Nõgesesupp avokaado ja karulauguga 

Lia Virkus, 10. mai 2018, 05:18
Foto: Jaan Heinmaa
Seda kaunist kevadrohelist suppi on suisa rõõm valmistada, avokaado teeb rohelise püree mõnusalt sametiseks. Karulauku lisades saad supile meeldiva küüslauguse maitse.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 l Köögiviljapuljong või vesi
1 l Nõgesed
3 dl Tükeldatud karulauk
2 tk Avokaado
1 tk Sidrun
Serveerimiseks kooritud kanepiseemned
Münt

Valmistamine
Kuumuta puljong või vesi keemiseni, lisa pestud nõgesed ja naadid või karulauk. Keeda mõni minut ja tõsta kõrvale. Koori ja tükelda avokaadod ja lisa supile, püreesta saumikseriga. Kui supp jääb paks, lisa veel väheke puljongit või vett. Maitsesta soola ja pipraga, serveeri seemnete ja värskete mündiokstega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee