Väherasvased toidud

Värviline kanasalat 

Mari-Liis Ilover, 22. jaanuar 2018, 05:53
 Mari-Liis Ilover
Krõmpsuvate köögiviljadega kanasalat maitseb imehästi ja sisaldab boonusena tervet plejaadi vitamiine ja mineraalaineid.

Kogus: kahele

Koostisosad
1 tk Broilerifilee
500 ml Vesi
600 g Suhkruhernekaunad
60 g Porgand
60 g Punane kapsas
25 g Maapähklid
KASTE
1 tk Purustatud küüslauguküüs
1 tl Riivitud ingverijuur
1 tl Laimimahl
1 spl Oliiviõli
Sool
1 tl Sojakaste, gluteenivaba

Valmistamine
1. Kuumuta vesi vähese soolaga keema. Lisa broilerifilee, keera kuumust vähemaks ja keeda 15 minutit. Lase kanal jahtuda ja tõmba kahe kahvli või sõrmedega peeneteks ribadeks.
2. Lõika suhkruhernekaunad diagonaalis tükkideks, ribasta porgand ja kapsas ning lisa kanaribadele. Sega kõik kastmeained kokku ja vala kaste salatile, sega läbi. Puista peale hakitud maapähkleid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee