Kiudainerikkad toidud

Õuna-pohlamoos 

Lia Virkus, 2. oktoober 2017, 03:37
Õuna-pohlamoos Jaan Heinmaa
Ideaalne moos purukoogi jaoks, hapukas ja lahe. Kuna pohlad aitavad iseenesest moosil hästi säilida, võib suhkrugagi üsna maitse järgi ringi käia.

Koostisosad
1 kg Pohlad
1 kg Hapukas õun
1 kg Suhkur
2 dl Vesi

Valmistamine
1 l
Koori ja puhasta õunad, tükelda. Puhasta pohlad. Pane koos veega potti ja keeda 10 minutit. Lisa vähehaaval suhkur ja keeda veel 5–10 minutit, kuni õunad on pehmed. Riisu vaht ära, tõsta kuum moos purkidesse ja kaaneta. Jäta purgid, kaaned allpool, jahtuma. Moos säilib hästi ka toatemperatuuril.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee