Kinoa avokaado, ubade, tofu ja spinatigaFoto: Mari-Liis Ilover
Kiudainerikkad toidud
1. mai 2017, 02:14

Kinoa avokaado, ubade, tofu ja spinatiga

Täisväärtuslik taimne kausitäis, mis sisaldab nii valke, rasvu kui ka süsivesikuid – vitamiine ja mineraalaineid veel kuhjaga peale.

Kogus: kahele

Koostisosad
125 g Tofu
1 dl Punased oad (konservis)
0.5 tk Avokaado
1 peotäis Spinat
1 dl Keedetud kinoa
1 spl Seemned (päevalille-, seesamija/ või kõrvitsaseemned)
Praadimiseks õli
Maitsestamiseks oliiviõli, sidrunimahl, sool ja pipar

Valmistamine
1. Tükelda tofu kuubikuteks. Prae õlis kuldseks. Jäta ootele. Nõruta oad, loputa sõelal külma vee all. Viiluta avokaado.
2. Tõsta kaussi kõige alla spinat, sellele keedetud kinoa, avokaadoviilud, oad ja tofukuubikud. Kõige peale raputa
seemneid. Nirista maitseks peale oliiviõli ja sidrunimahla, maitsesta soola ja pipraga.