Kiudainerikkad toidud

Röstitud kaerahelbed maapähklikreemiga 

Taavi Arus, 30. jaanuar 2017 05:41
Röstitud kaerahelbed maapähklikreemigaFoto: Taavi Arus

Koostisosad
100 g Täisterakaerahelbed
1 spl Mesi
30 g Kuivatatud jõhvikad
50 g Pähklid (India, Kreeka, maapähkleid või mandleid)
Granaatõunaseemned
MAAPÄHKLIKREEM
2 spl Maapähklivõi
50 g Melon
0.5 tk Banaan

Valmistamine
1. Rösti kaerahelbeid kuumal pannil. Lisa mesi, jõhvikad ja pähklid. Pruunista kaerahelbed ja sega ühtlaseks massiks, nii et kaerahelbed jäävad kergelt kleepuvad.
2. Püreesta banaan ja melon ning sega maapähklivõiga kokku kreemiks. Serveeri kaerahelbeid maapähklikreemi ja granaatõunaseemnetega.