Kiudainerikkad toidud

Amarandipuder mandlite ja pohladega 

Taavi Arus, 30. jaanuar 2017, 06:19
AmarandipuderFoto: Taavi Arus

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g Amarant ehk rebashein (müügil ökopoodides)
0.5 tl Sool
80 ml Vesi
0.5 tk Banaan
20 g Mandlid
10 g Pohlad
2 spl Agaavisiirup või mesi

Valmistamine
1. Loputa seemneid sõelal jooksva vee all ja pane potti. Lisa vedelik ja kuumuta kaane all keemiseni, seejärel vähenda kuumust miinimumini. 10–12 minuti pärast on puder valmis.
2. Lisa pudrule magusust agaavisiirupi või meega. Serveeri banaanitükkide, mandlite ja pohladega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee