Pasta kikerhernestega
Kogus: kahele
Koostisosad
160 g Fettuccine-pasta
1 tk Suur porgand
2 spl Oliiviõli
0.5 tl Tšillihelbed
0.5 tl Terved vürtsköömned
400 g Konservkikerherned
Peotäis spinatit
Must pipar
Sool
Soovi korral värske koriander
Valmistamine
1. Pane pasta keema soolasesse vette
2. Lõika aedviljakoorjaga porgandist õhukesed laastud – samasugused, nagu porgandi koorimisel saad – ja jäta ootele. Nõruta kikerherned leemest. Pese spinat ja rebi pisut väiksemaks.
3. Kuumuta pannil õli, lisa tšilli ja vürtsköömned (või kasuta vastava valiku ja kogusega valmis maitseainesegu). Sega, kuni vürtsid praksuvad.
4. Lisa vürtsidele kikerherned ning kuumuta segades, kuni need läbinisti soojenevad. Pane juurde porgandiribad, spinat ja pasta ning sega hästi läbi. Vajadusel vala juurde pastakeeduvett.
5. Serveeri eelkuumutatud taldrikutelt, soovi korral puista üle koriandriga ja naudi kohe.
HEA TEADA!
Väga hästi sobivad siia maitsestuseks üsna harva köögis kasutatavad kesksuve rohelised aromaatsed koriandriseemned.
Kommentaarid (0)