Kiudainerikkad toidud

Köögiviljarosolje 

Lia Virkus, 19. detsember 2016, 04:28
Köögiviljarosolje Jaan Heinmaa
Neile, kes ei soovi rohke koore ja majoneesiga rosoljet, on just see oliiviõliga köögiviljasalat maitsvaks aseaineks. Parim värskelt kokkusegatuna!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Väike keedetud peet
2 tk Keedetud kartul
1 tk Suur keedetud porgand
1 tk Väike punanane sibul
3 tk Marineeritud kurk
2 dl Marineeritud paprikaribad
2 dl Soovi korral külmutatud või konserveeritud herned
2 tk Keedetud muna
4 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Sidrunipipar
Murulauk
SERVEERIMISEKS
3 tk Soovi korral vutimuna

Valmistamine
Nõruta herned ja paprikaribad (külmutatud herneid kasutades kalla nood sõelal keeva veega üle), ülejäänud köögiviljad ja muna tükelda kuubikuteks. Sega hulka oliiviõli ja hakitud murulauk, maitsesta salat soola ja pipraga, soovi korral ka sidrunipipraga. Soovi korral kaunista keedetud vutimunapoolikute ja hakitud murulauguga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee