Gluteenivabad retseptid

Pohlaželee ja kohupiimavaht 

Angelica Udeküll, 26. september 2016, 05:59
Kohupiimavaht Daisy Lappard

Kogus: neljale

Koostisosad
POHLAŽELEE
3 dl Vesi
3 spl Suhkur
0.5 tk Vanillikaun
7 g Žekatiin
2 dl Pohlad
KOHUPIIMAVAHT
2 dl Rõõsk koor 35%
100 g Kohupiim
2 spl Tuhksuhkur

Valmistamine
Kohupiimavaht
1. Vahusta koor tuhksuhkruga tugevaks vahuks.
2. Sega vaht kohupiimaga.

Pohlaželee
1. Keeda pohlad suhkru, vanillikauna ja veega, purusta saumikseriga, sõelu.
2. Paisuta želatiini külma veega umbes 10 minutit, sulata ja lisa pohlavedelikule.
3. Vala želee dessertnõusse ja jäta u 2–3 tunniks jahedasse tarretuma.
HEA TEADA!
Mõnusa krõbeda lisanüansi annab kreemile röstitud müsli. Põneva tarretise saad, kui asendad pool veest õunamahlaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee