Gluteenivabad retseptid

Hapukapsasalat maapirniga 

Angelica Udeküll, 21. detsember 2015, 05:34
Hapukapsa-maapirnisalat Daisy Lappard

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Hapukapsas
200 g Maapirn
1 tk Väiksem punane sibul
100 ml Õli
Meresool
Till või petersell

Valmistamine
1. Koori maapirn ja riivi jämeda riiviga.
2. Sega maapirn hapukapsa hulka.
3. Haki sibul ja maitseroheline ning sega salati hulka.
4. Sega salat õliga ja maitsesta soolaga.
HEA TEADA!
Ära jäta riivitud maapirni õhu kätte seisma, vaid sega kohe kapsa hulka – hapukapsa happesus aitab tumenemist ära hoida. Enne serveerimist lase salatil veerand tundi maitsestuda. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee