Gluteenivabad retseptid

Kamavaht jõhvikalumega 

Eili Taavis, 12. oktoober 2015, 02:01
Kamavaht jõhvikalumegaFoto: Juta Kübarsepp

Koostisosad
1 pk Riisivahukoor
3 spl Pärt-Jaagu gluteenivaba kamajahu
2 spl Suhkur
1 tl Vanill
Besee
KATE
Sügavkülmutatud jõhvikad

Valmistamine
1. Vahusta riisivahukoor suhkru ja vanilliga. Lisa kamajahu ja sega ühtlaseks.
2. Purusta valmis besee käte vahel suuremateks tükkideks ja sega kergelt kamavahu hulka.
3. Purusta saumikseriga otse sügavkülmast võetud jõhvikad.
4. Pane kamavaht pokaalidesse ja säti igale portsule peale lusikatäis purustatud jõhvikasegu. Sobib kohe söömiseks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee