Linnuliha retseptid

Vürtsikad kanavardad lameleivaga 

Pille Enden, 29. juuni 2015, 03:24
Vürtsikad kanavardad Jaan Heinmaa
Grillimiseks on parim broileri kintsuliha. Idamaise nüansiga liha juurde sobib pakkuda krõbedat kuuma lameleiba ja rohelist salatit.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
20 minutit + vähemalt 1 tund marinaadis

Koostisosad
800 g Broileri kintsuliha
200 g Maitsestamata jogurt
1 tk Värskelt pressitud siduni mahl
Koriander
0.5 tk Jahvatatud köömned
0.25 tl Cayenne'i pipar
SERVEERIMISEKS
Lameleib (nt pita)
4 lehte Jääsalat
1 peotäis Mündilehed
Sidrunimahl

Valmistamine
1. Lõika kintsuliha ribadeks.
2. Sega jogurt, sidrunimahl ja vürtsid. Tõsta pool segust kaussi ja lisa kanaliha. Sega läbi ja jäta tunniks seisma.
3. Lükka liha varrastele. Grilli 3–4 minutit kummaltki poolt.
4. Kuumuta leib grillil. Pane peale jääsalati- ja mündilehti. Tõsta peale vardad ja nirista üle sidrunimahlaga.
5. Serveeri ülejäänud jogurtikastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee