Gluteenivabad retseptid

Avokaado-hapukoore saiakate 

Epp Mihkels, 19. jaanuar 2015, 04:27
Avokaadohapukoore saiakateFoto: Jaan Heinmaa
Kreemjas avokaadomääre on kergelt vürtsise maitsega ning sobib hästi punase kala, kalamarja- ja krevetisaiade
peale. Parim määre valmib küpsest avokaadost. Kui poest sellist ei leia, lase avokaadol paar päeva enne kasutamist toatemperatuuril küpseda.

Koostisosad
1 tk Küps avokaado
0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
1 tk Tšillipipar
2 dl Hapukoor
1 tl Suhkur
1 tl Sool
0.5 tl Jahvatatud valge pipar

Valmistamine
1. Poolita avokaado, eemalda seeme ja koori vili.
2. Püreesta viljaliha kahvli või saumikseriga. Lisa laimimahl, et avokaado ei tumeneks.
3. Sega hulka hapukoor, hästi peeneks hakitud tšilli, sool, suhkur ja pipar. Maitse peab jääma kergelt vürtsikas ja magushapu.
4. Serveeri määret saial koos meelepäraste mereandidega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee