Baklažaanid sidruniga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
1 kg Baklažaan
1.2 l Õli
3 tk Sidrun
1 punt Aedtill ja petersell
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Pese baklažaanid, eemalda varreotsad, vala üle soolaveega ja lase 1 tund seista. Kuivata ja lõika 1–2 cm
viiludeks. Prae suures õlikoguses 3–4 minutit kummaltki poolt, kuni viilud on pehmed ja pruunistunud.
2. Pese sidrunid kuuma veega, eemalda koor koos koorealuse valge kihiga ja lõika sidrunid õhukesteks viiludeks.
3. Haki maitseroheline. Pane purki kihiti baklažaanid, sidruniviilud ja hakitud maitseroheline. Raputa igale
baklažaanikihile soola ja pipart. Vala ülejäänud õli peale. Hoia jahedas.
Kogus 1,5 l.
Kommentaarid (0)