Linnuliha retseptid

Kalkunifilee astelpajukastmega 

Angeelika Kang, 24. mai 2013, 11:27
Kalkunifilee astelpajukastmega Jaan Heinmaa
Astelpajumahla asemel võid kasutada ka aprikoosinektarit. Tulemus jääb igal juhul teistmoodi ja huvitav.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Kalkunifilee
2 tk Paprika (eri värvi)
1 dl Astelpajumahl
1 dl Kanapuljong
1 sl Sojakaste
0.5 dl Magus tšillikaste
1 tl Tärklis
2 sl Õli

Valmistamine
Lõika kalkunifilee ja paprikad ribadeks. Sega omavahel astelpajumahl, kanapuljong, soja- ja tšillikaste ning tärklis. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kalkunifileed 5 minutit. Lisa paprika, prae mõni minut. Vala peale kastmesegu ja kuumuta veel paar minutit. Serveeri keedetud jasmiiniriisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee