Gluteenivabad retseptid

Puuvilja-marjamüsli 

Maire Vesingi, 27. veebruar 2013, 09:49
Puuvilja-marjamüsliFoto: Lauri Kulpsoo
Mõnusast hommikukrõbinast ei pea keegi loobuma.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
Amarant (paisutatud) või
20 g Riis (paisutatud)
25 g Kinoa (paisutatud)
16 g Täisteratatar (paisutatud)
25 g Linaseemned (kooritud ja röstitud)
15 g Seesamiseemned
60 g Rosinad
30 g Mustikas, pohl, jõhvikas (kuivatatud)
40 g Ploom (kuivatatud)
10 g Õun (kuivatatud)
60 g Aprikoos (kuivatatud)
35 g Mandlilaastud
40 g Sarapuupähkel
2 tl Kaneel

Valmistamine
Rösti sarapuupähkleid ahjus või rasvaineta pannil mõni minut. Seejärel eemalda pruun kest. Vajadusel tükelda kuivatatud puuviljad ja sarapuupähklid. Sega kõik koostisained omavahel ja säilita kuivas kohas tihedalt suletud nõus. Serveeri jogurti ja värskete marjade või hakitud puuviljadega.
Kogus 320 grammi.