Linnuliha retseptid

Koorene kanapada seente ja sinepiga 

Lia Virkus, 1. november 2012, 06:19
Kanapada seente ja sinepiga Jaan Heinmaa
Mõnusalt koorene ja kergelt sinepine kanapada sobib argiseks õhtusöögiks nii riisi, kartulite kui makaronidega. Ka värske salat passib hästi juurde.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
4 tk Kanafilee
2 spl Või
2 tk Õun
0.5 tk Porrulauk
Šampinjonid või
200 g Seened (kupatatud)
1 spl Nisujahu
1 spl Dijoni sinep
2 dl Kanapuljong
2 dl Rõõsk koor 35%-line
Estragon
Sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika kanafileed suuremat sorti tükkideks ja pruunista võis, maitsesta soola-pipraga. Lisa ribastatud porru ja pruunista minuti jagu. Puista üle jahuga. Sega puljong, koor ja sinep ning vala vedelik kana peale. Hauta 10 minutit. Pruunista tükeldatud seened võis. Lisa seened koos tükeldatud õuntega patta ja keeda 5 minutit. Maitsesta hakitud estragoniga. Serveeri riisi või kartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee