Grillitud naturaalne hakkbiifsteekFoto: Jaan Heinmaa
Ameerika köök
2. oktoober 2012, 12:43

Grillitud naturaalne hakkbiifsteek

Tegelikult ei pea heale veiselihale üleüldse kaaslasi otsima. Lihtsalt veise(hakk)liha, mille maitset tugevdavad vaid sool ja pipar ning grillihõng.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g Veisehakkliha
Sool
Must pipar

Valmistamine
Selle roa puhul on kindlam, kui teed hakkliha ise. Kasuta hakkliha tegemiseks taist veiseliha, mis on kõõlustest ja kelmetest puhastatud. Maitsesta hakkliha soola ja pipraga ning tambi ja mulju
hakklihapätsi seni, kuni see muutub ühtlaseks murenematuks palliks. Vormi umbes 1 cm paksused biifsteegid ja grilli kuumal, õliga niisutatud grillrestil parasjagu nii küpseks, nagu ise soovid.